Lieve tourluitjes,

vandaag stond de laatste tijdrit van de tour de schalkwijk op het programma. Op deze regenachtige dag werd er hard gekoerst. Desondanks is er gelukkig helemaal niemand gevallen en dat zijn natuurlijk hele mooie berichten. Daar houden wij van.

Kaylee, Renkse en Carmen streden vandaag voor het laatst voor de roze trui. De achterstanden waren net te groot voor Renske en Carmen. Daarnaast had Kaylee een hele nette tijd neergezet van 3.05.

De rit van vandaag werd voor het eerst deze week niet gewonnen door Mees Uijttewaal, maar door Bas van Dijk die onder hele lastige omstandigheden een top tijd van 3.02 neerzette. Een geweldige prestatie van de ex-SooS renner. De overwinning van de tour kwam niet in gevaar voor Mees die met een tijd van 3.03 net achter het net viste (Theo) maar vlak erna kon die gewoon genieten van zijn overwinningsduik in de wetering.

Wij willen iedereen bedanken voor deze prachtige Tour. Ook onze hoofdsponsor dit jaar: Verbree boogzinkers, dit bedrijf hielp ons door moeilijk tijden heen te komen.

 

Tot volgend jaar!

 

De Rekencommissie.

#hashtag

#wijhalenbiermetznallen

#tourstelletje

#codybarf

#serenevoorboof

#pixelkreegzwemles

#5eurootjes

#4bier10euro

#gratissmoeltjes

#alshetmaargratisis

#asielzoeken

#theoindereken
#stagelopers
#bittergarnituurvanbouwie
#Amyindereken

#stoneloveszeep

#zitniet

#mooiroodisnietlelijk

#theoiseentank