Lieve tourluitjes,

Oh oh oh wat werd er snel gereden vandaag, en dat voor de langste etappe van deze week. Met een gemiddelde van 32 km per uur finishte Mees Uijttewaal als eerste vandaag. Hij wist vandaag niet alle sprintjes te winnen, het was zelfs zo: de bonisprint werd gewonnen door Bram, de eerste dijk door Joris en alleen de sprint bij het tunneltje was Mees als eerste boven. Maar bij de eindsprint op de Jonkheer Ramweg was Mees wel weer de snelste, net als de rest van afgelopen week.

Julia Bos was de pechvogel vandaag, ze viel op haar kin en kon de rit niet uitrijden, ze moest tijdens de etappe al naar de dokter, veel sterkte toegewenst! Ook Eva Windhorst kwam vandaag niet over de finish, ze is jammer genoeg nog steeds ziek, maar om haar dag nog leuk te maken, komt de hele ploeg ijstaart eten bij Eva thuis. De andere ijstaart was vandaag voor de toppers van BBN, eet smakelijk boys en girls.

Vandaag is ook de dag dat Sponsor Kitty jarig is, van harte gefeliciteerd en maak er maar een leuk feestje van vanavond op de brink. We zullen er wel een paar op drinken. Vanavond is iedereen uitgenodigd om te komen genieten op de Brink.

Tip van de dag is vandaag gratis, eet appelstroop zonder brood, en je fietst net zo hard als Jens Grotenbreg. De man die in het wit rijdt, deed ook vandaag goed zijn best, en reed een prima tijd. Morgen beginnen we allemaal fris en fruitig aan de laatste dag van deze tour, klokslag 11.30 zal Sanne Vendrig aftrappen, en haar tijdrit gaan fietsen. Tot morgen allemaal!

Kusjes van de rekencommissie xoxo

#watmoetjeinterschellingdoen

#boofiezietzevliegen

#kampioenbierhalen

#vissenindeSooS

#na5drankjes

#handenvol

#boofievoorserena

#alshetmaargratisis

#sharondrinktbier

#tomstagiair

#melig

#misschienzondagmeer

#kakkerlakachterdebar

#knapstewegafzetter

#romatischetochtsamen

#strijdt