Lieve tourluitjes,

Vandaag stond er een loodzware etappe op het programma, door de sterke wind was het lastig voor de renners om bij elkaar in het wiel te blijven. Zo reed Bas van Dijk weg op de dijk om als eerste over de streep te komen en zijn voorsprong te vergroten op zijn concurrenten. Mees reed weg met enorme snelheden, het ging tegen de 50 in het uur. Achter Mees kwam de rest van het peloton binnen die Mees vandaag niet bij konden houden.

Vandaag was het erg zwaar voor de jongere rennertjes omdat er erg veel wind stond. Zo kwamen de rennertjes van Copier en Diks het podium op om te vertellen over hun ervaringen deze etappe. Jeb vertelde dat die vandaag een lekker eitje op zijn bord had liggen, Isa daarentegen, eet door de spanning helemaal niks. Eva Windhorst deed vandaag niet mee omdat ze ziek was, wij wensen haar veel sterkte toe en hopen haar morgen weer fris en fruitig aan de start te zien verschijnen. Ook Gino Vulto was vandaag niet bij de start aanwezig, hij had last van zijn enkel, misschien wel he?

Vandaag staat de vossenjacht op het programma voor de rennertjes, deze is dit jaar op het rond in Houten. Morgen vindt de laatste etappe van deze tour plaats, wie o wie zal er nog enkele secondes bij elkaar kunnen sprokkelen om betere uitgangspositie te verkrijgen voor de tijdrit zondag? Dat gaan we morgen rond de klok van half 10 zien.

Groetjes de rekencommissie xoxoxoxo

#pratenna6drankjes

#stelletjevanhetjaar

#vlinders

#avondwandeling

#groenebikinis

#3seconden

#2colletjesvandebuitencatogorie

#boerstrooitbarfies

#boofenserena

#ikbenverliefd

#likkenvoor5euro

#4bier10euro

#wasmachinesindeuitverkoop

#kortprogramma

#colaisop

#4opeenrij

#tomdestagair

#rikhoudtvanboerinnen

#kotsenenkussen

#hankdehosselaar

#likkenisvies